DRAGTER SYET I HÅNDEN
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
DANMARKS ENESTE VIKINGEBUTIK
30 DAGES FORTRYDELSESRET - dog ikke på dragter efter bestilling

Godt nytår til alle jer gode kunder!

 

Disaheim takker for i år og for alle jer gode og glæde kunder. 

Desværre blev det jo ikke til så mange vikingemarkeder i år, og vi har lige som jer andre savnet markederne og den gode stemning, der er på markederne. Vi savnede samtalen og kontakten med jer, men takker for de få uger, som vi trods alt var afsted. Det blev til et Ribe marked og et Trelleborg i næsten 3 uger.I efteråret var vi på den store messe - Kreative Dage- i fredericia, hvor jeg hver dag havde et lille foredrag om mine vølvedragter. Det var en stor succes, og vi kommer da bestemt igen til næste år, men med et nyt projekt, der stadig er under opbygning.

Vølvedragterne er færdige, og står klar til de skal afleveres på Trelleborg d. 1. april. Det glæder vi os meget til, og håber, at mange af jer vil kigge ind forbi Trelleborg for at se den lille udstilling, og så er I selvfølgelig altid meget velkomne til at komme forbi vores telt og få en snak om dragterne.

I år ´sprang´ jeg ud som smykke designer, og det er blevet til 2 smukke meditationsringe med nordiske symboler samt øreringe med halvædelstene og ikke mindst vølvestole fra gravfund i Danmark og Sverige. Flere kommer til. Jeg vil bruge resten af juledagene samt andre ledige tider til at designe nye. Smykkerne laves i 925 sølv, og måske kommer der lidt guld til også. Hvem ved?? :-)

Ole og jeg havde håbet, at vi kunne åbne butikken hjemme på gården i december, men det har været en lidt større udfordring end vi regnede med, da vores gård er fredet og regler skal overholdes. Så kom der en større smittespredning af Corona, og vi har derfor valgt at den først står klar i marts 2022. Vi vil selvfølgelig holde en åbningsdag med gode tilbud til jer.

Min systue flytter også ud i butikken, og her vil selvfølgelig være vikingedragter, tekstil, garn, mjød, smykker og mange andre gode ting at finde. Derudover vil vi afholde forskellige kurser i plantefarvning og syning af dragter.

I støbeskeen er også et større arrangement, som vil foregå på vores landsted i Søndersø på Nordfyn.

 

Med tak for et godt år og med ønske om at se mange af jer til næste år, ønsker vi alle et godt nytår!

Camilla/Disaheim