DRAGTER SYET I HÅNDEN
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
DANMARKS ENESTE VIKINGEBUTIK
30 DAGES FORTRYDELSESRET - dog ikke på dragter efter bestilling

Messetid!

 

Efteråret har forandret farverne på træer og buske, og i dag regner det uafbrudt på Fyn. Men indenfor er her dejlig varmt, og regnen giver mig tid til at få opdateret hjemmesiden med nye smykker og nye billeder.

Vi udvider hele tiden med nye smykker efter eget design, men baseret på fund fra vikingetiden. Ikke mindst vølvesmykkerne med de små vølvestole og magiske tegn. De er utrolig smukke og så fortæller de en fantastisk tid om vore forfædres tid, hvor magien og gudernes magt og gunst betød meget for datidens samfund og kultur. For mange i dag har de nordiske guder og vætter også stor betydning og er med til at styrke sindet og give mening med tilværelsen. Ikke mindst for mig selv, der igennem mange år har været asatro og heks. Jeg dyrker de nordiske guder, og lader dem sammen med vætterne følge mig i hverdagen.

Snart kommer der en ny sending af det fantastiske bløde uldmusselin hjem, og her udvider vi også hele tiden med nye vævemønstre. Uldmusselinen er god til at farve på, da den tager rigtig godt imod farve, og giver en smuk tekstil, der egner sig til særk, kofte, foer og selekjole.

 

D. 29.-31. oktober tager Disaheim på messen - Kreative Dage i Fredericia, og her kan du møde os på standen, men hver formiddag vil jeg også præsentere mine bud på 3 forskellige vølvedragter fra Danmark og Sverige. Jeg vil fortælle om mine tanker bag dragterne og ikke mindst om den lange arbejdsproces, som det har været, da smukke dragter tager tid og kræver, at man sætter sig dybt ind i dragterne og deres betydning.

Dette var mit første blog indlæg, og der vil løbende komme flere fra mig, så jeg håber, at I vil nyde læsningen :-)

År og fred,

Disaheim